Presentació “Els Borja en l’art”

logos

L’Ajuntament de Xàtiva, amb la col·laboració de la Universitat de València i l’Institut Internacional d’Estudis Borgians, convoca el primer congrés “Xàtiva: història, cultura i identitat” dedicat, en aquesta edició inicial, a les recreacions artístiques realitzades sobre els papes Borja i la seua família a totes les èpoques.

El congrés tindrà lloc al convent de Sant Domènec de la ciutat de Xàtiva durant els dies 4, 5, 6 i 7 de maig de 2016.

Es convidarà a reconeguts artistes i estudiosos de la matèria per a les conferències principals i s’oferirà una programació d’activitats culturals durant els dies del congrés.

Els investigadors de diferents especialitats (art, història, filologia, comunicació audiovisual, música, humanitats…) que desitgen participar en el congrés amb una comunicació de 20 minuts, poden enviar les seues propostes per ser avaluades al correu congresxativa@gmail.com. Cal emplenar el formulari que es proporciona a l’annex de la convocatòria: Els Borja en l’art

La data límit per enviar una proposta de comunicació és el 31 de gener de 2016. L’organització comunicarà als investigadors seleccionats la resolució del comité científic en el termini de quinze dies. Els comunicants estan exempts del pagament d’una quota de participació i, per tant, se sotmetran a una avaluació acurada.

Els treballs presentats durant el congrés podran ser publicats, prèvia avaluació positiva i com a actes de l’encontre, a la Revista Borja de l’IIEB, en un número especial.

Les llengües del congrés són el valencià i el castellà. Però es valorarà la presentació de comunicacions en italià i anglés.

Els interessats en assistir al congrés com a oients, poden fer-ho de manera gratuïta i lliure. Però aquells que desitgen que se’ls proporcione un certificat d’assistència al congrés, han d’enviar les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i adreça) al correu congresxativa@gmail.com abans del dia 1 de maig. Pròximament s’informarà sobre la possibilitat d’atorgar beques d’assistència a estudiants i doctorands.

——————————————

logos

El Ayuntamiento de Xàtiva, con la colaboración de la Universitat de València y del Institut Internacional d’Estudis Borgians, convoca el primer congreso “Xàtiva: història, cultura i identitat” dedicado, en esta edición inicial, a las recreaciones artísticas realizadas sobre los papas Borja y su familia en todas las épocas.

El congreso tendrá lugar en el convento de Sant Domènec de la ciudad de Xàtiva durante los días 4, 5, 6 y 7 de mayo de 2016.

Se invitará a reconocidos artistas y estudiosos de la materia para las conferencias principales y se ofrecerá una programación de actividades culturales durante los días del congreso.

Los investigadores de diferentes especialidades (arte, historia, filología, comunicación audiovisual, música, humanidades…) que deseen participar en el congreso con una comunicación de 20 minutos, pueden enviar sus propuestas para ser evaluadas al correo congresxativa@gmail.com. Debe rellenarse el formulario que se proporciona en el anexo de esta convocatoria: Los Borja en el arte

La fecha límite para enviar una propuesta de comunicación es el 31 de enero de 2016. La organización comunicará a los investigadores seleccionados la resolución del comité científico en el plazo de quince días. Los comunicantes están exentos del pago de una cuota de participación y, por tanto, serán sometidos a una evaluación minuciosa.

Los trabajos presentados durante el congreso podrán ser publicados, previa evaluación positiva y como actas del encuentro, en la Revista Borja del IIEB, en un número especial.

Las lenguas del congreso son el valenciano y el castellano. Pero se valorará la presentación de comunicaciones en italiano e inglés.

Los interesados en asistir al congreso como oyentes, pueden hacerlo de manera gratuita y libre. Pero aquellos que deseen que se les proporcione un certificado de asistencia al congreso, han de enviar sus datos personales (nombre, apellidos, DNI y dirección) al correo congresxativa@gmail.com antes del día 1 de mayo. Próximamente se informará sobre la posibilidad de otorgar becas de asistencia a estudiantes y doctorandos.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s