Convocatòria beques d’assistència a URBICIDI

NOMS DELS BECARIS 2017:

Màrio Mateo, Cèsar Martínez, Juli Ferrer, Carlos Moreno, Francisco José Bayona, Marisol Lera, Josep-Vicent Sanxis, David Vázquez, María Lillo, Javier Manero, Asís Pérez, Alexandre Vico, Alfonso Martínez, Carlos Casaus, Estefania Gómez.

La Regidoria de Promoció Econòmica

de l’Ajuntament de Xàtiva ofereix 20 beques d’assistència al

II Congrés XÀTIVA: HISTÒRIA, CULTURA i IDENTITAT

Urbicidi: la destrucció de la ciutat per la violència humana

[310 anys de la crema de Xàtiva]

*Descarga la convocatoria en castellano: 20Becas (castellano)

*Descarrega la convocatòria en valencià: 20Beques (valencià)

El congrés tindrà lloc a la ciutat de Xàtiva els dies 14, 15 i 16 de juny de 2017. El programa del congrés es pot consultar en: https://xativacult.com/

Les beques cobriran l’allotjament de quatre nits (dimarts 13, dimecres 14, dijous 15 i divendres 16 de juny) al nucli històric de Xàtiva per a 20 estudiants.

Els becaris es comprometen a arribar a Xàtiva al llarg del dimarts 13 de juny i a assistir a les diferents sessions del congrés fins a la seua clausura.

A canvi, rebran un certificat oficial on constarà la seua condició de beneficiaris d’una beca d’assistència i el còmput d’hores presencials del congrés.

Els interessats han d’enviar la següent documentació:

  1. Document nacional d’identitat (o similar) escanejat.
  2. Breu carta de presentació on conste el perfil del sol·licitant, la seua formació acadèmica i les raons per les quals vol assistir al congrés.

Aquesta documentació ha d’arribar al correu congresxativa@gmail.com abans del 30 d’abril. Pocos dies després, es donarà a conéixer a la web del congrés el nom dels 20 becaris seleccionats. Aquestes 20 persones hauran de confirmar la seua acceptació de la beca fins tres dies després de la seua publicació.

Anuncios